Inclusieve dansprojecten - Nat Gras
Inclusieve dansprojecten - Dans met een druppeltje dauw
  • Nat Gras is nauw betrokken bij de Labo-werking van de dansafdeling van het Conservatorium in Antwerpen. Deze opleiding voor toekomstige dansers verwelkomt elke woensdagmiddag ervaren dansers met een beperking om samen te werken met de studenten. Hierdoor krijgen beide de kans om hun danskwaliteiten te verbreden, te verdiepen en zich nog beter voor te bereiden op hun toekomstige danscarrière.
  • Sinds september 2019 hebben we een samenwerking met het deeltijds kunstonderwijs te Merksem. Gedurende 2 jaar zal Goele Van Dijck de academie ondersteunen in hun traject om een inclusieve dansklas op te starten.
  • De Summerschool rond inclusiedans in DeSingel te Antwerpen wordt stilaan een traditie. Heb je danservaring en wil je een week intensief je dansskills verruimen, meld je dan nu al aan voor meer info voor de volgende editie ergens eind augustus 2020.
  • Naar jaarlijkse gewoonte begeleidt Goele Van Dijck begin september een inclusief dansweekend in het kader van een internationale Summer Intensive van de Artevelde Hogeschool. Dansers met een beperking kunnen zich aanmelden om deel te nemen.

Ben je nieuwsgierig naar onze projecten of heb je een idee en nood aan ondersteuning? We bekijken graag met jou de mogelijkheden.